Home » Featured » Difference Day is een feest voor de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting

Difference Day is een feest voor de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting

18 april 2016

 
Op 3 DD2016mei, de World Press Frreedom Day, vindt na een geslaagde editie vorig jaar, de tweede editie plaats van Difference Day in het Brussels Centrum voor Schone Kunsten Bozar.
 
Difference Day wordt georganiseerd door de Vrije Universiteit Brussel, Université Libre de Bruxelles, Erasmushogeschool Brussel, Bozar, Evens Foundation en Iminds en honoreert mensen, instellingen en organisaties die het verschil maken in het uitdragen van vrijheid van meningsuiting, zonder deze evenwel te verabsoluteren.
 
Het event begint na de opening met een keynote van Europees Commissaris Oettinger (Digitale Economie en Samenleving). Gevolgd door enkele debatten over censuur & persvrijheid in Turkije, censuur & propaganda in Europa, media ethiek en de vrijheid van verslaggeving. Nadien kan u deel uitmaken van een speciale editie van “Live Magazine” waarbij auteurs, fotografen, journalisten live een aantal story’s zullen performen en na de prijsuitreiking kan je ook nog de film Spotlight, die de Oscar voor de beste film in de wacht sleepte, meepikken.
 
Registeren kan hier.
Meer informatie: www.differenceday.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Difference-Day/687238264735178?fref=ts
Twitter: #DifferenceDay


© 2019 Vlaamse Nieuwsmedia

Intranet

U heeft een login nodig om de intranet te kunnen raadplegen.
Naar het intranet

Zoeken

Newsalerts

Schrijf je in op onze nieuwsalerts en blijf op de hoogte.